Astun lumoukseen työntäessäni käteni saveen, tarttuessani siveltimeen, tunnustellessani uutta lankaa.. tämä blogi on puuhieni päiväkirja. Tervetuloa!

torstai 27. joulukuuta 2012

Ulkoa löydetytPeikkotyttö ja Tonttupoika tervehtivät tulijoita. Seuranaan yksi niistä yhdestätoista pikkukruunusta joita olen tehnyt, muiden olinpaikasta ei ole mitään tietoa... pienen pieni aavistus vain..


Pohjan Akan seurana Äänettömästi Huutava


Ulkolyhty on portinpielen päällä. Sisään mahtuu venetsialyhty joka palaa tuolla parikin päivää. Oikein tunnelmallinen, ehkä jossakin vaiheessa otan tästä tunnelmakuvan pimeällä.


Lintupojasta tuli hieman huono kuva sillä jouduin lumen takia menemään liian lähelle. Lintupoika on oikeasti puolison aikaan saannos romuraudasta. Kaulassaan tuubihuivi ja hattu joitka olisin turhautuneena polttanut jos ei mies olisi ehdottanut niitä Lintupojalle. Näiden kahden käsityön jälkeen en todellakaan enää koskaan käytä keinokuituja jos minkäänlaista kosketusta ihoon on käsityöhön tulossa. Jos ei ole varaa ostaa kunnon lankoja en sitten osta ollenkaan, niin turhauttava ja ankea kokemus oli näiden neulominen ja virkkaaminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti